ZDH C1 verslaat WGW C3 in mooie wedstrijd
 
De C1 speelt sinds vorige week in een andere klasse. In de oude competitie gingen de wedstrijden met nog grote verschillen verloren, maar de nieuwe indeling lijkt na twee wedstrijden al een juiste keuze. Vorige week wist C1 al drie keer te scoren, maar maakte tegenstander BKC C2 5 doelpunten.
Vandaag stond WGW C3 op het programma. In Den Hoorn trotseerde een paar ouders de wind en een paar spetters regen. Al vrij snel bleek dat dit oudste Zwaluwer jeugdteam meer publieke belangstelling verdiend, want binnen zes minuten stond de thuisploeg al met 2-0 voor. Sean van Heeraarden werd de diepte ingestuurd en zag zijn inzet op de lat belanden. Rechterspits Teus van Keulen was allert en volleerde de rebound handig binnen. Niet veel later wist Sean van Heerwaarden even later zelf de 2-0 te scoren. Naar nog goede kansen wist WGW iets terugdoen na een goede aanval.
Na de thee moest ZDH tegen de wind in voetballen, maar dat bleek geen handicap. Sean van Heerwaarden wist nog twee goals te maken, waardoor de C1 met 4-1 voorstond. Een monsteroverwinning leek in het verschiet. In de laatste tien minuten kwam de C1 er doorheen te zitten (er waren geen wissel mogelijkheden) en wist Quincy van WGW met twee fraaie doelpunten de spanning terug te brengen. De 4-4 moest door hattrick koning Sean nog van de lijn worden gehaald. Gelukkig floot Ton Arnout voor het laatst en won C1 haar eerste wedstrijd.
 
Teus van Keulen (links) heeft zojuist de 1-0 gescoord.
Sean van Heerwaarden (half zichtbaar) schiet op doel...
en scoort de 2-0!
ZDH C1 poseert trots aan het begin van de tweede helft met een 2-1 voorsprong.
TERUG