Selectie ZDH 1 komt bijeen
Na de training van a.s. vrijdag 24 maart komt de huidige selectie van ZDH 1 bijeen om 21.15 uur in Kantine De Spil. Belangrijkste agendepunt is het komende seizoen.
Zoals bekende stopt trainer/coach Leen van Elk aan het eind van het seizoen bij ZDH in die functie. Hij heeft dan vier jaar (tweemaal twee jaar) gewerkt op het veld met de selectie. Het bestuur is momenteel druk bezig om een opvolger te vinden voor deze clubman. Geen gemakkelijke opgave, maar ook volgend seizoen zal er weer een eerste elftal spelen in Den Hoorn en (proberen te) luisteren naar een coach. Belangrijk voor de club is om de meningen te peilen van de huidige spelers. Zijn er bijvoorbeeld eventuele mutaties te verwachten en zijn er wellicht nog andere ideeŽn in de spelersgroep.
De Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn heeft momenteel de beschikking over een prachtig sportcomplex. Met een vrij recent opgeknapte kantine (inclusief nieuwe tafels en stoelen) en een supermodern splinternieuwe kleedaccommodatie is de club helemaal klaar voor nog jaren voetbalplezier. Het jeugdledenbestand groeit de laatste jaren gestaag door. Dit seizoen zijn er drie enthousiaste jeugdteams met dito leiders en begeleiders. Ook heeft ZDH de beschikking over een gezellige groep sportieve jonge vrouwen die graag tegen een balletje trappen. Zij willen graag in de toekomst in competitieverband uitkomen. Op korte termijn worden de teams, ook ZDH 1, in het nieuw gestoken. De selectie krijgt tevens nieuwe trainingspakken. Op deze site zullen uiteraard foto's verschijnen als het zover is.
Overigens is de vereniging altijd op zoek naar leden. Mocht je toe zijn aan nieuwe uitdaging en het willen proberen in een eerste elftal, dan is ZDH misschien iets voor jou. Ook jeugdleden zijn van harte welkom. Wil je eerst een paar keer komen meetrainen, dan is dat geen enkel probleem. Voor deze zaken kan je terecht bij onze secretaris Joop Rommets (Diek 12, 1797 AB Den Hoorn) of voorzitter Jaap Lap (Kerkstraat, 4, 1797 AD Den Hoorn). Graag tot ziens aan de Witteweg!

TERUG