Donderdag 1 december 2011

 

"Nico van Heerwaarden nieuwe voorzitter sv ZDH"

 
Tijdens een extra ledenvergadering op donderdagavond 1 december heeft de vergadering ingestemd met Nico van Heerwaarden als nieuwe voorzitter van sv ZDH. Van Heerwaarden was door het bestuur naar voren geschoven als kandidaat. Aangezien er bij secretaris Joop Rommets geen tegenkandidaten waren aangemeld, was de 'verkiezing' slechts een formaliteit. Daardoor heeft ZDH na drie weken weer een enthousiaste voorzitter die kan verder bouwen aan de mooie erfenis die voorganger Jaap Lap heeft achter gelaten. Lap heeft de club tijdens zijn 19-jarige voorzitterschap een allerminst anonieme rol in het Nederlandse amateurvoetbal gegeven.
 

Ook Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten feliciteerden Nico van Heerwaarden met zijn benoeming.
 
Texelse Courant: Vrijdag 25 november 2011
 

"Nico van Heerwaarden kandidaat-voorzitter bij ZDH"

 
Het bestuur van ZDH heeft Nico van Heerwaarden bereid gevonden de nieuwe voorzitter te worden. Hij is kandidaat om Jaap Lap op te volgen, die zich bij de onlangs gehouden jaarvergadering na een periode van bijna negentien jaar niet herkiesbaar stelde.
De 59-jarige Van Heerwaarden - samen met echtgenote Tine en zoon Joost eigenaar van een bouwbedrijf - beschikt over een ruime bestuurlijke ervaring. Hij was onder meer actief bij sportverenigingen SVC en GVT en is sinds enkele jaren één van de organisatoren van de schapenfokdag. ZDH noemt hij ‘een prachtige club, waar een warme sfeer heerst en waar het altijd een feest is om langs de lijn te staan’. Sinds zijn zoon er in 2007 lid werd van het eerste elftal, is Van Heerwaarden een trouwe bezoeker van de wedstrijden in Den Hoorn geworden.
Of ook de leden van ZDH het in hem zien zitten, moet blijken in een extra ledenvergadering, die donderdag 1 december in de eigen kantine in Den Hoorn wordt gehouden en om 21.00 uur begint. Leden en ouders van jeugdleden van de (zaal)voetbal- en gymafdeling zijn welkom (en stemgerechtigd). Tegenkandidaten kunnen zich tot woensdag 30 november aanmelden bij secretaris Joop Rommets, tel. 06-20315989.
 
Extra ledenvergadering op donderdag 1 december om 21.00 uur in ZDH-Kantine.
 

Terug

 

© s.v. ZDH - Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn