Zondag 9 maart 2014

 

"ZDH met eigen touringcar naar uitwedstrijden"

 

Net als hun collega’s van Ajax, Feyenoord en PSV reizen de voetballers van ZDH sinds deze maand met een spelersbus naar hun uitwedstrijden. De bus wordt voor de rest van dit seizoen en het hele volgende beschikbaar gesteld door taxi- en touringcarbedrijf Texeltours (www.texeltours.nl). Omdat het luxe voertuig plaats biedt aan 23 personen, kunnen naast spelers, technische staf en bestuur ook supporters van ZDH mee. ‘Op deze manier kunnen we met zijn allen in één bus en dat is goed voor de teamgeest’, vindt voorzitter Nico van Heerwaarden.

Marcel Slikker van Texeltours kreeg al vaker het verzoek verenigingen te sponsoren, maar hield tot dusver altijd de boot af. ‘Ik ben zelf lid van Scouting Texel en heb eigenlijk niet zoveel met voetbal. Maar voor ZDH maak ik graag een uitzondering’, vertelt hij. ‘Het is een leuke, gezellige, kleinschalige club, die enorm leeft. Dat vind ik heel bijzonder, zeker als je bedenkt hoe weinig mensen er in Den Hoorn wonen. Een neem nou de voorzitter zelf: die woont niet eens in het dorp, maar zet zich ook in voor de vereniging. Dat ondersteun ik graag.’

 

Spelers, bestuur en technische staf van ZDH zijn blij met de touringcar van Texeltours. Helemaal rechts staat sponsor Marcel Slikker. Links op zijn hurken Albert Scholl, de vaste chauffeur. (Foto Willem Sangers)

 

Terug

 

© s.v. ZDH - Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn