"Teambuildingdag ZDH 2016"
 
Op zaterdag 11 juni was onze jaarlijkse ZDH teambuilding middag/avond. Dit jaar zijn we vanaf 15.00 uur ontvangen bij Joost in zijn bedrijf. Voor koffie, thee en fris was gezorgd en ook waren er bankjes om te zitten. Zo kon er geluisterd worden naar een vlammend en enthousiast verhaal van Joost over zijn bouwbedrijf. Het was voor iedereen duidelijk dat hij net zo gepassioneerd met zijn bedrijf bezig is, als op het voetbalveld. Ook liet hij zien in de machinale werkplaats wat er voor bewerkingen nodig zijn aan een stuk hout, voor het daadwerkelijk verwerkt kan worden. Daarna werd hij door de voorzitter bedankt voor zijn gastvrijheid en vervolgens voor zijn verdiensten voor ZDH 1. Joost had namelijk aangegeven dat hij een stapje terug wil doen. Wat hem een applaus opleverde van ZDH 2, waar hij zeer welkom is. Hij kreeg de traditionele Hoornderring, de bloemen en zijn ZDH shirt met nr. 4. Hij bedankte de voorzitter en was duidelijk geŽmotioneerde door het afscheid. Wat dus gelukkig geen echt afscheid is.
Toen nam Louis het over en hij verdeelde de groepen dmv het trekken van de cijfers 1 t/m 8 en gaf ze hun opdrachten. Een gedeelte kon al in de schuur ingevuld worden en daarna vertrokken de auto's en waaierden uit over Texel. De eindbestemming was aan de Kogerweg, waar nog een aantal opdrachten in de tuin uitgevoerd moesten worden. Het 'eilandhoppen', de tangrammen, het benoemen van 10 oude landbouwgereedschappen en 10 oude timmermansgereedschappen. Het herkennen van 5 houtsoorten. Verder nog een ludieke vraag over een racefiets en een trapje.
Ondertussen had Hans Zijm het vuur opgestookt en kon er genoten worden van een voortreffelijke BBQ. Het weer speelde ons in de kaart. Nadat het 's morgens met regen begonnen was, werd het nog prima en kon er lang buiten gezeten worden. Louis en Nico gingen de punten tellen en na een uurtje werd de uitslag bekend gemaakt. Als eerste eindigde het team van Tineke en haar groep mocht de gouden bal in ontvangst nemen.
Ook Jean Pierre had aangegeven te willen stoppen bij ZDH 1. Hij wilde hem stilletjes smeren, maar de voorzitter had het in de gaten, dus ook hij moest eraan geloven. Nico bedankte hem voor zijn inzet voor ZDH en gaf aan dat er met hem en Joost een compleet blok wegviel uit de verdediging. Maar dat dit ook weer opgevuld werd door o.a. Lars, zodat hij met een gerust hart afscheid kan nemen. Gemist gaat worden zijn enorme gedrevenheid, zijn spelinzicht en natuurlijk het met zachte G gescandeerde: 'naar de goal, naar de goal!' Het goede nieuws is, dat Jean Pierre de techniek trainer wordt bij onze A1 en A2 junioren. Hij gaat dit samen doen met Gerard en Ron Boogaard. Een super trio! J.P. ging niet met lege handen naar huis, ook hem viel een Hoornderring, een bos bloemen voor Irene en een shirt met een 3 erop ten deel.

De avond ging nog door tot in de kleine uurtjes. Het was reuze gezellig. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde teambuilding.

 

 

Terug

 

© s.v. ZDH - Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn