Zondag 9 december 2012

 

"Scheidsrechtersduo op ZDH-avond"

 
ZDH trakteert leden, vrijwilligers, sponsors en anderen die ons een warm hart toedragen zaterdag 29 december op een bijzondere avond rond het bekende scheidsrechtersduo Bas Nijhuis en Coen Droste.
De één (Nijhuis) is een internationaal fluitende scheidsrechter, de ander (Droste) al jaren als grensrechter in de eredivisie actief. Samen staan ze bekend om de cabareteske en zelfs hilarische manier waarop ze over voetbal kunnen vertellen. Tussen de grappen door zijn er ook serieuze bespiegelingen over de voetballerij en krijgt het publiek alle gelegenheid om vragen te stellen.
‘Een multimediaspektakel’, ‘mooier kan een avondje voetbal niet zijn’, ‘geen spreekkoren en gejoel, maar lachsalvo’s en applaus’ zijn enkele opmerkingen, door journalisten geschreven na een bezoek aan het programma Voetballezing van het duo.
De avond wordt gehouden in De Spil en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. In verband met de beperkte ruimte in onze kantine, vragen we geïnteresseerden zich vooraf op te geven bij secretaris Joop Rommets (tel. 319405 of e-mail jooprommets@hetnet.nl) of voorzitter Nico van Heerwaarden (tel. 06-13848554, e-mail nicovanheerwaarden@hotmail.com).
 
Voor fotoreporatge door Willem Sangers, klik hier.
 

Zie ook http://www.voetballezing.nl/
 

Terug

 

© s.v. ZDH - Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn