"ZDH 2 en ZDH 3 kampioen in de zaal"

 
Zowel ZDH 2 als ZDH 3 zijn kampioen geworden in hun klasse in de Texelse zaalvoetbal competitie.
 
ZDH 3 kampioen
Het zaalvoetbalteam van succescoach Douwe 'Koos' Vonk is gisteren door een 4-2 overwinning op NBC 1 kampioen geworden van de hoofdklasse op Texel. De doelpunten kwamen van de schoenen van Jeroen Abma en Remco Boogaard (beiden 2x). Het is het tweede jaar achter elkaar dat het vriendenteam kampioen wordt. Vorig jaar van de 1e klasse en nu van het hoogste niveau op Texel. Naast een joekel van een beker ontving reservecaptain Paul ter Steege (Stef Kooger was verhinderd) traditiegetrouw een kampioensschaal van oud-voorzitter Nico van Heerwaarden. En, zoals het hele seizoen, won ZDH 3 natuurlijk ook de derde helft in de kantine én de vierde helft in de Slock.
ZDH 3: Nico van Heerwaarden, Jeroen Abma, Daniël Bakker, Kees Lap, Tom Bijl, Hans Berbée, Douwe Vonk, Barry van der El, Remco Boogaard, Gijs de Graaf, Guido Boogaard en liggend Paul ter Steege.
 
ZDH 2 kampioen
Door met maar liefst 9-2 van RAB 5 te winnen is ZDH 2 gisteravond (woensdag 9 mei 2018) kampioen geworden van de 2e klasse in de zaal. Grote klasse mannen! Een overwinning was nodig om op de eerste plaats te eindigen want concurrent Mantje 4 had de wedstrijd ervoor met 4-2 gewonnen van ZDH 4.
 

ZDH 2: Chris Snijders, Jesse Hoven, Rutger Wijnstra, Paul Bakker, Niels Buursink, Nico Zoetelief, Vincent Koopman en Jeroen Backer

 

Terug

 

 

© s.v. ZDH - Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn